Iuta

Sacose de iuta 100% biodegradabile

Va prezentăm o gamă largă de sacose ecologice 100% biodegradabile . Aceste sacose sunt disponibile în diferite forme, culori si dimensiuni. Acestea pot fi personalizate si imprimate cu brand-ul sau logo-ul dvs. Pentru fiecare categorie, veţi găsi dimensiuni standard, dar putem răspunde, de asemenea, si nevoilor specifice de a va crea propriile dvs pungi personalizate. Va propunem produsele noastre de iuta cu un design si o cromatica de exceptie care pot fi elegante ambalaje pentru produse alimentare sau produse cosmetice ( sticle de vin/sticle de ulei, produse alimentare traditionale, produse cosmetice bio, diverse alte produse bio). Sacosele de iută sunt reutilizabile şi biodegradabile 100%.

O gamă largă de posibilităţi care vă va permite să va distingeti, îmbunătăţind-va prezentarea produsului pe un suport ecologic, biodegradabil şi de prestigiu, îndeplinind cu succes aşteptările actuale în materie de ecologie. Ambalajele noastre va vor ajuta la prezentarea imaginii dvs. in afaceri, subliniind produsele dvs cu designul lor original. Ele sunt perfect potrivite pentru piaţa de retail şi de comunicare, brand-ul devenind mult mai vizibil.
 Cunoscut sub numele de iută, Corchorus capsularis este o planta tropicala din care se extrage fibra. Împreună cu bumbacul, acestea sunt cel mai frecvent utilizate fibre naturale.

sacose de iuta catalog

Iuta este de asemenea numele de fibra textila extrasa dintr-o altă plantă similare, Corchorus olitorius.

Pentru detalii si dimensiuni accesati link-ul:
 pentru Cumparaturi          pentru Sticle de Vin   

 

 

468 ad