Cum sa creezi o punga de cadou

Product Information

Se apropie Mos Niculae si incepem sa nascocim cele mai frumoase surprize si cadouri pentru cei dragi. Cadou, cadou…insa nu conteaza oare si prezentarea lui, modul in care il oferim si cat de mult ne punem amprenta personala asupra acestuia?

Pkg.ro vine cu o propunere creative si cu o provocare pentru cei care doresc sa-I surprinda pe cei dragi lor: sacosa de iuta personalizata – tutorial pentru un cadou perfect. Un cadou inseamna si o surpriza si un gest in care iti pui toata dragostea. Teasingul incepe inca din momentul in care acesta este ambalat. Astfel, iata ce te sfatuim:

Pasul 1: Cumpara de la librarie sau de la un magazin de articole pentru pictura un set de acuarele pentru suprafete textile. Este foarte important sa ai acest timp de acuarele pentru ca asa imprimeul pe care il realizezi se va pastra mai mult timp si va rezista si la spalat.

Pasul 2: Fa rost de o sacosa de iuta pe dimensiunile cadoului si pe designul cel mai potrivit. Mai multe modele poti vedea aici.

Pasul 3: Cu ajutorul unui creion sau a unei carioci deseneaza conturul modelului ales sau inspirat din personalitatea celui care primeste cadoul. Daca doreste modele specifice de Craciun sau de Mos Niculae, iata mai jos cateva sugestii.

Pasul 4: Coloreaza schita si apoi las-o la uscat cateva ore.

Pasul 5: Semneaza numele persoanei care va primi cadoul si pregateste-te pentru ziua cea mai mare in care Mosul va aduce numai surprize placute.

 

Nu uita ca o astfel ca o banala sacosa de iuta se poate transforma intr-o excelenta si originala punga de cadou, iar mai apoi aceasta poate fi refolosita ca geanta de voiaj, accesoriu vestimentar si nu numai. Succes!

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad