Sacosa de iuta – o alegere eco-friendly pentru un brand apreciat de consumatori

Product Information

Un brand care recurge la solutii eco-friendly este un brand care isi respecta consumatorii si mediul in care isi desfasoara activitatea. Fiind constienti din ce in ce mai mult de efectele dezastruoase ale poluarii si distrugerii ecosistemului, indreptarea atentiei catre solutiile prietenoase cu mediul nu sunt doar un rezultat al reglementarilor in ceea ce priveste industria ambalajelor, dar si o modalitate de a aduce consumatorii mai aproape de brand.

In acest context, introducerea unor ambalaje realizate din materiale reciclabile sau biodegradabile care sa se potriveasca de-o potriva si cu filosofia brandului, poate avea foarte multe efecte benefice: reducerea cantitatii de apa utilizate, diminuarea gradului de poluare a mediului prin substantele chimice utilizate la realizarea ambalajelor neprietenoase cu mediul, dar si incurajarea obisnuintei de a recicla si de a refolosi resursele deja existente, lasand intacte resursele naturale din ce in ce mai putine.

In acest sens, multi dintre noi ne putem gandi care sunt cele mai periculoase ambalaje pentru mediul inconjurator. Bineinteles, ca primele tipuri de ambalaje care ne vin in minte sunt PET-urile si pungile de plastic. Daca in primul caz, sticla este un material cat se poate de eco, insa mai scump, iar pentru PET-uri mai trebuie sa gasim solutii eficiente, ei bine, pentru sacosele din plastic solutia deja exista si este una destul de creativa. Este vorba despre sacosa de iuta, ce usor usor incepe sa devina vedeta din magazine sau din piata. Usoara, dar rezistenta in acelasi timp, incapatoare, dar usor de pliat si de introdus in buzunar, sacosa de iuta este poate viitorul ambalaj pentru multe dintre produsele existente pe piata.

Sa luam de exemplu un magazin de haine. Consumatorul este la casa si asteapta ca hainele nou cumparate sa fie ambalate. In loc de celebra propozitie: „Doriti o punga de plastic la 50 de bani”, ar fi mult mai simplu sa vi se ofere o sacosa de iuta cu insemnele brandului, dar si cu un design atractiv pe care sa o platiti o singura data si pe care sa o purtati mereu la cumparaturi in geanta. Astfel, investitia initiala se va amortiza mult mai repede si nu va trebui sa dati cate 50 de bani de fiecare data. Compania va vinde mai ieftin sacosa de rafie stiind ca aceasta functioneaza si ca un suport de publicitate, dar ca va oferi si o satisfactie consumatorului care va pleca din magazin cu ceva refolosibil.

Vrei sa vezi mai multe modele de sacose de iuta. Apasa AICI

Sa ne indreptam acum atentia catre industria vinurilor. Cati producatori nu se intrec in oferte extrem de atractive, insa de multe ori pierd la nivelul ambalajului? Toate sticlele poarta etichete, insa majoritatea sunt atat de asemanatoare, insa nu multe sunt prezentate si intr-o sacosa de rafie dupa masura potrivita ce va usura transportul sticlei, dar si va proteja continutul mai mult timp si va scoate si in evidenta produsul. Iar daca la un moment dat compania doreste sa lanseze o oferta cu ocazia diferitelor momente ale anului si sa ofere doua sticle la pret de una atunci sacosa de iuta twin este o alegere excelenta.

Ambalajele realizate din iuta pot oferi un aspect decorativ si atractiv produsului dumneavoastra. Mai mult decat atat, fiind un material flexibil si care poate purta diverse forme, ambalajul din iuta se va putea mula dupa valorile si personalitatea brandului conferind un plus de originalitate produsului.

Vrei sa vezi mai multe modele de utilizare a iutei pentru sticlele de vin. Apasa AICI

468 ad