PKG lanseaza un accesoriu special pentru cadouri, hartia de matase personalizata

Product Information

Hartia de matase personalizata, un accesoriu special pentru cadouri

A inceput sa existe un interes tot mai mare pentru accesoriile si hartiile speciale, utile la decorare si ambalare cadouri. Multi au fost impresionati de modul de ambalare, calitatea produsului de ambalat si eleganta oferita de branduri cunoscute in Occident. Acum veti avea posibilitatea sa va folositi de cele mai speciale ambalaje si accesorii. Nu va trebuie decat putina imaginatie pentru a combina produsele noastre. Calitatea v-o garantam.

O denumim generic “hartie de matase”, dar multi nu stiu exact ce inseamna. Nu de putine ori am fost intrebati daca este acea “hartie subtire” care se poate folosi la……. In limba romana acest termen are drept correspondent in lb. engleza – Tissue paper, termenul aduna o gama destul de larga de produse din hartie, inclusiv Wrapping tissue – termenul cel mai apropiat care ar desemna ceea ce face subiectul nostru aici.

Hartia de matase este un tip de hartie foarte subtire (asemeni “matasii”), gasindu-se in diverse gramaje 17-25 g/mp . Ea este utilizata frecvent in decorarea cadourilor, aranjamentelor florale sau ca material pentru hobby art . Aceasta hartie ambaleaza elementele fragile ale unui cadou, fie el produs textil (esarfa, cravata, papion, piesa vestimentara) , ceramic sau de sticla. La fel de des hartia de matase este utilizata pentru a umple si decora diverse ambalaje. Aceasta dubla functie face dintr-un ambalaj sa se individualizeze, iar ceea ce este special sa se identifice discret in acesta hartie. Mai mult, pentru ca se gaseste in diverse culori si imprimeuri, hartia de matase isi gaseste locul in orice tip de ambalaj, care doreste sa transmita un anumit mesaj.

In piata romaneasca au aparut variante color, imprimate in tematica, metalizate sau cu insertii metalice, iar cei mai multi designeri vestimentari, bijutierii, florarii sau companii de cadouri sunt incantati sa o folosesca. Pentru ca se gasesc intr-o gama larga de culori si imprimeuri sunt perfect concepute pentru orice combinatie. Desi este folosita destul de timid, cu siguranta cei mai multi vor fi incantati sa afle despre proprietatile sale.

Hartia de matase ramane acel simplu si elegant accesoriu care face diferenta intr-un cadou: sustine, umple, transmite mesaje, uimeste, impresioneaza!

468 ad