Oja perfecta in ambalajul perfect

Product Information

Nu degeaba sunt pretentioase femeile atunci cand vine vorba de estetica unghiilor. Cum finantele nu sunt intodeauan suficiente pentru a ne „rasfata” la un salon de infrumusetare, manichiura se realizeaza cu mai mult sau mai putin succes chiar in prorpiul camin. Insa, daca aspectul financiar a fost eleminat, mai ramane cel ideea de perfectiune a unghiilor, care in fond nu sunt de neglijat, mai ales cand vorbim de mainile unei femei.

Solutii exista si inca unele extrem de inovative. Ideea geniala a plecat de la crearea unui ambalaj care sa permita vopsirea unghiilor cu oja, fara ca doamnele sa fie nevoite sa atinga tot timpul sticluta colorata pentru a reumple mica pensula. Acest lucru ar fi presupus de fiecare data emotii in ceea ce priveste integritatea manichiurii. Karpati Nail Polisher, este un brand australian cu un concept de ambalaj extrem de util, dar si elegant totodata. Nu este nevoie ca forma sticlutei de oja sa fie modificata. Conceptul se bazeaza pe intorducerea sticlutei intr-un suport de plastic care poate fi usor atasat e degete, chiar in timp ce unghiile urmeaza sa fie vopsite. Astfel, doamnele nu mai trebuie sa atinga cu partea superioara a degetelor sticluta si implict nu vor deteriora stratul de oja recent aplicat pe unghii. Conceptul a fost chiar integrat in galeria Muzeului de Arta Moderna din New York si este un concept semnat de Eva Karpati, fondatoarea companiei Karpati. Pe langa calitatile naturale ale produsului, Eva Karpati mentioneaza ca atunci cand a creat acest concept util si inovativ de ambalaj, a avut ca punct de pornire dorinta consumatoarelor sale de a fi frumoase intr-un mod eficient si fara complicatii.

Acesta este un produs inspirat direct din viata consumatorilor aflati in target, iar ambalajul reuseste sa ii apropie de consumatori tocmai pentru ca satisface o nevoie de utilitate si eficienta. Acest concept le ajuta pe consumatoare sa evite gesturi precum: scuturarea sticlutei pentru a emogeniza continutul, preluarea recipientului cu degetele ale caror unghii au fost deja aranjate. Cele doua orificii aseamnatoare unor inele sunt confortabile si nu jeneaza mainile in timpul realizarii manichiurii. Profilul general al consumatoarei brandului „Karpati Nail Polish” este cel al unei femei moderne, dinamice, inteligente, elegante si care nu alege niciodata varianta compromisului. Printr-o astfel de optiune, diferita de celelalte produse de pe piata, consumatoarea se simte flatata.

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad