Cutii cadouri – o necesitate in ambalarea unui cadou

Product Information

Ce face diferenta intre un cadou impecabil aranjat si unul aruncat undeva acolo intr-o sacosa?

E la fel cum privesti o persoana aranjata, dichisita, cocheta si una mai putin dichisita. Pe prima o vezi, iti bucura ochiul, te incanta. Desi e o comparatie oarecum fortata, ambalajul poate conta. Pana la urma, grija, atentia la detalii, eleganta, fac un tot, impreuna oferind bucurie .

Cadourile sunt de multe feluri: cadoul daruit unui membru al familiei, iubitei/iubitului, pana la  cadourile oficiale. Un lucru e sigur : un cadou nu e bun daca risca sa fie uitat. Valoarea acestuia sta tocmai in aprecierea si pastrarea sa.

Toti stim ce efect a avut pentru persoana draga, cadoul mic, ascuns in cutia cea mai mica, la capatul despachetarii mai multor cutii. Apoi decorarea unui buchet de flori ascuns intr-o cutie eleganta rotunda – un „cake rose”, a fost cel mai special cadou.

Vrei ca surpriza, ascunsa intr-un cadou, sa aiba efectul dorit? Atunci incepe cu un ambalaj special, care promite emotia. Respectul pe care il acorzi tie si persoanei careia te adresezi, incepe din acest punct. Pretuieste fiecare parte ce compune un cadou: ambalajul, accesoriile si tipul de cadou si sigur vei fi cel care va iesi in evidenta, prin prestanta si eleganta.

Cutii cadouri

Cutii cadouri de la PKG

Ambalajele PKG te pot inspira. Cu siguranta vei impresiona prin eleganta si finisarile lor impecabile. Cautam cele mai bune solutii pentru a satisface orice gusturi. Ambalajele PKG sunt grupate in mai multe categorii, dar un singur lucru il au in comun: Calitatea.

Spor la idei cat mai ingenioase de cadouri. In privinta ambalarii lor, aveti suportul nostru total.

468 ad