Cutie pentru marturii | cum se face

Product Information

Cutie pentru marturii piramida intr-o tehnica distractiva care vă arată cum să le creati. Veti avea niste cutii pentru marturii personalizate de voi insiva la nunta sau botez. Sunt usor de realizat, nu necesita adeziv și se pot face dintr-o foaie de hârtie A4. Avem nevoie de un cutter sau un foarfec si o banda de saten sau sfoara.
Poti opta pentru un carton simplu sau cu diferite imprimeuri. Aceste imprimeuri le poti scoate din imprimanta, constituindu-ti propriul model pe calculator. Ai nevoie insa de un șablon pentru a se potrivi unei coli de hârtie A4 care sa poata trece prin imprimanta ta de acasa.

untitled3
Am marcat toate liniile drepte, taie in jurul afara și formeaza falduriecu biguri. Cu un cater poti crea si o feresatra : decupeaza centrul de la unul din triunghiuri si lipeste o bucată de folie transparenta (pe interiorul cutiei. Un sfat:  este mai bine să se aplice banner pavilion inainte de proiectare, înainte de pliere. În acest fel, vei putea deschide și închide mai ușor cutiuta.

Fa o gaura cu perforatorul  la vârful fiecărui triunghi și trece o banda de saten (cam de 1,5 cm) prin găurile apoi pliaza laturile sus.

untitled 2

Rezultatul: o cutie pentru marturii mica și drăguta, care poate fi umpluta cu orice doresti si sunt un atractiv ambalaj pentru orice eveniment, fie cutiuta pentru ciocolata (marturie),  fie pentru bijuterii etc.

 

Sablonul pentru print se poate desarca de aici

468 ad