Cum sa decojesti o sticla?

Product Information

Ce ar fi o petrecere fara ceva bun de baut, care sa destinda atmosfera si care sa aduca optimismul pe chipurile invitatiilor. Unde mai adaugi ca daca si sticla din care provine lichidul miraculos are si un invelis extrem de atractiv, atunci petrecerea ta este una reusita si asortata cu buna dispozitie. Acest insight a stat la baza conceptului Smirnoff Peeling Bottle, un trio de arome exotice combinate cu celebra vodka. Cele trei sticle magnifice vin impreuna intr-o caseta de lemn (asemanatoare lazilor de fructe) care sa le protejeze de intemperiile transportului.

Atunci cand propui pe piata un produs cu arome, principalul aspect pe care trebuie sa-l urmaresti in crearea designului este sa scoti in evidenta ceea ce da gustul produsului tau. Consumatorul are nevoie de mici „carlige” care sa-i agate atentia atunci cand are de ales dintr-o multitudine de sortimente. Daca ii plac foarte mult fragii, atunci va cauta ceva care are gustul lor racoros si va trebui sa-i sara in ochi textura fructului sau culoarea sa. Pe acelasi principiu a mers si celebra bautura braziliana, Smirnoff, imbracand cele trei sticle cu arome in textura fiecarui fruct acre da gustul si anume: lamaie, fructul pasiunii si zmeura. Culorile aprinse ale acestor fructe scot in evidenta exotismul bauturii, originea sa si in primul rand savoarea. Partea interactiva intervine in procesul de desfacere a sticlelor.

Daca ne-am obisnuit ca la majoritatea tuturor celorlalte sticle sa desface doar partea superioara care protejeaza dopul si gatul sticlei, iata ca in acest caz avem parte de o experienta unica inspirata din natura. Precum desfacem coaja unui fruct, asa avem ocazia sa desfacem si eticheta sau invelisul sticlei de Smirnoff. Este o experienta unica pe care consumatorul ar dori sa o repete de nenumarate ori, dat fiind si caracterul lucid al acestei actiuni. Fasiile invelisului se desfac in diagonala ceea ce permite accesul rapid la sticla originala. Este precum ai desface un cadou sau o surpriza si abioa astepti sa vezi ce gasesti inauntru. Odata dezvelita sticla, eticheta originala si continutul produsului pot fi admirate. Designul este semnat JWT, agentie de branding din Brazilia.

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad