Branding pentru cel mai bun prieten al omului

Product Information

Branding & Ambalaj

Ca sa fii un campion trebuie sa gandesti ca un campion. Si acesta a fost motto-ul dupa care cel mai probabil s-a realizat noul ambalaj al brandului NuBone, dat fiind faptul ca este castigator al unui premiu al publicatiei online „The Dieline”. Este vorba despre un brand de mancare pentru cei mai buni prieteni ai omului si care nu se multumeste prin doar a arata un catel blanos care alearga fericit prin iarba, ci ofera o extensie a produsului, il imbogateste si il ajuta pe consumator sa-si reprezinte mai bine caracteristicile produsului. In mod cert, designul comunica mult mai usor decat ar fi facut-o o simpla mentionare textuala a aromei produsului.

branding

NuBone vine in patru variante delcioase pentru patrupezi si este la baza un fel de os cu aroma de: vita, pui, legume si somon. De ce au fost alese aceste patru arome si ce ofera ele in plus. Pe langa savoare, cele patru produse ofera cate un element nutritiv benefic necuvantatoarelor dupa cum urmeaza: proteina, calciu, fier si omega 3. Toate aceste valori nutritionale sunt detaliate chiar pe ambalaj pentru a convinge consumatorul ca patrupedul sau va avea parte de o masa sanatoasa si acre ii va da energie sa alerge toata ziua prin parc. Este un plus acest aspect dat fiind faptul ca putine ambalaje ale produselor destinate cainilor reflecta aceste informatii. Decupajul de pe partea frontala a ambalajului, in forma de os, da un plus de atractiva produsului, dar si reflecta mai bine ideea de mancare pentru caini, osul fiind un simbol pentru acest aspect.

Este printre putinele ambalaje de macare pentru caini care este realizat dintr-un material reciclabil, dar si care permite trabsportul mai usor al produsului, depozitarea facila si pastrarea produsului in siguranta. Combinatia gust + sanatate sata la baza acestui brand, iar ambalajul special nu face decat sa adanceasca ideea de mancare sanatoasa si gustoasa pentru caini. Conceptul este realizat de Jacky Kaho Ling & David Dong-Hee Suh.

468 ad