Ambalajul pentru ceai

Product Information

Ceaiul este mai atractiv ca oricand…si cum se spune ca putine dintre lucrurile sanatoase sunt adictiv de delicioase, iata ca ceaiul a invatat cum sa se prezinte intr-o forma cel putin creativa. Bautura magica si traditionala pentru multe dintre popoarele lumii, ceaiul a devenit alaturi de cafea si alte bauturi relaxante, un prilej de a reuni prieteni, de a inmiresma intalnirile indragostitiilor si de a socializa in cel mai elegant mod cu putinta. Multe dintre conceptele de design dedicate produselor de tip ceai sau inguzie de plante si fructe se inspira din traditia locului in care brandul a luat nastere sau din locatia de unde provine reteta. Tari de referinta pentru cultura si consumul ceaiului sunt: India, China si Marea Britanie. Iata mai jos cateva concepte care reflecta valorile traditionale ale locului si culturiiin care s-a nascut brandul respectiv:

India

China

Marea Britanie

Observam doua abordari in designul de recipiente pentru pliculetele de ceai: una pur traditional, cu tonuri pale de culoare si multe elemente de arabescuri vintage, iar o alta extrem non-conformista, pastelata si plina de idei nastrusnice. Daca ceaiurile traditionale, cu povesti spuse de vraci si batrani lorzi englezi, stau cumintele intr-o cutie de metal, frumos ornamentata, ceaiurile de fructe combinate cat mai exotic cu putinta ma imbie cu omuleti care fac baie in cana sau chiar stau in barcute, in mijlocul micului ocean improvizat din apa fierbinte.

Abordare non-conformista:

 

Abordare clasica-eleganta

Dar totusi, cea mai creativa abordare ni s-a parut a celor de la Hanger Tea, ce au improvizat un mic sifonier din carton in care sa tii cu grija pliculetele cu plante de ceai aromate. Ei bine, ceaiul, atat de recomandat de bunicele noastre, nu mai este doar un simplu remediu pentru raceala , ci a devenit o bautura a celor care se respecta, care vor sa fie smart, sa socializeze intr-un mod relaxat si placut.

468 ad