Ambalajele pot deveni noile jucarii

Product Information

Ambalajele pot deveni noile jucarii pentru copii nostri.

O spun chiar cei de la Envirokidz Organic Cerealbrands, cei care detin unul dintre cele mai ludice ambalaje de pe piata de cereale destinate copiilor. Produsele pe baza de cereale destinate copiilor se pozitioneaza adesea cu un mesaj axat pe capacitatiile nutritionale sanatoase. Insa nu tot ce e sanatos e intodeauna perceput ca fiind si bun la gust, mai ales de copiii care sunt foarte atrasi de lucruri dulci, dar cu aport caloric periculos. Astfel cheia este sa transmiti calitatiile benefice ale unui produs intr-un mod amuzant si jucaus tocmai pentru a castiga increderea copiilor. Cei mici vor tresari la vederea unor animalute salbatice amuzante pe care le pot crea chiar ei din ambalajul produsului.

Cu siguranta parintii vor actiona imediat atunci cand copiii lor ii vor ruga sa cumpere cerealele cu animalute. Astfel, tot complexul de mesaje expuse pe ambalaj vor atinge fiecare public tinta imparte satisfacand o nevoie specifica: in primul rand, parintii vor fi bucurosi sa descopere un produs sanatos pentru copiii lor, pe cand copiii se vor bucura atat de gustul delicios al cerealelor, ce devine si mai delicios daca este savurat alaturi de o figurina amuzanta din carton.

Fiecare aroma in parte beneficiaza de un ambalaj distinct si poarta alta denumire. De exemplu, ursul panda este asociat cu aroma de unt de arahide in combinatie cu cereale crocante. Produsul capata personalitate si identitate prin aceste asocieri, ceea ce determina o recunoastere mai mare si o sansa in plus de a crea o legatura de lunga durata cu cumparatorii sai.

Mai mult decat un ambalaj. Mingea sperantei.

Si pentru final am pastrat inca un concept ludic, care are la baza ca materie prima cartonul. Denumita Dream Ball, de catre initiatorii proiectului, este un bun exemplu care arata cum ambalajele pot avea un impact pozitiv asupra mediului si asupra omenirii, mai ales. Proiectul este initiat de Crucea Rosie si de Natiunile Unite si are menirea nu doar sa ajute in mod material copii nevoiasi, ci sa le si aduca un pic de amuzament si spirit ludic in viata lor afectata de saracie si dezastre naturale. Proiectul, iata, ca depaseste granitele materialului si satisface si nevoile emotionale si psihice ale copilului, incearca sa creioneze o copilarie apropiata de cea a copiilor din tarile cu posibilitati materiale mai bune. O astfel de jucarie contribuie chiar la sanatatea lor prin motivarea copiilor sa faca miscare, dar si sa socializeze prin joc unii cu ceilalti.

ambalajele jucarii

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad