A scrie usor, a scrie inteligent

Product Information

&<strong>lt;strong>V-ati atasat vreodata de vreun pix sau de vreun creion cu care ati scris atatea idei bune, amintiri frumoase sau cu care ati mazgalit in timp ce timpul parca nu trecea prea mult? Chiar daca, azi, ne-am obisnuit mai mult sa atingem cu degetele tastatura, totusi scrisul de mana nu isi pierde farmecul niciodata. Mana ramane cel mai dibace instrument al omului, fara de care nu ar putea crea multe dintre obiectele care il inconjoara. Mana este un simbol al parteneriatului, al ajutorului si mai ales al creatiei. De la acest aspect au pornit si creativii care au creat conceptul Stabilo, faimos brand in ceea ce priveste instrumentele de scris.

Asemanatoare unei imagini scanate de raze X, forma mainii este o prezenta importanta in designul produsului permitand consumatorilor sa vizualizeze setul de produse Stabilo, dar sa si inteleaga care este utilitatea lor. Fanta transparenta reuseste de asemenea sa agate privirile consumatorilor, care vor dori sa cunoasca mai indeaproape produsele, iar pe baza informatiilor vizuale sa ia decizia de cumparare. Acest ambalaj extrem de ergonomic are si posibilitatea de a fi agatat intr-un stand special ce poate fi plasat in zonele de impuls pentru achizitie: in apropierea caselor de marcat, la capatul raioanelor care reunesc produse de birotica sau obiecte scolare. Ambalajul este foarte bines structurat, fiecare dintre cele cinci elemente de birotica din set fiind ancorat in suporturi speciale, ceea ce permite un transport facil si sigur.

Conceptul este semnat de echipa Burgopak, iar designul de produs este unul revolutionar in industria birotica internationala. Fiecare element din acest set este constructiv astfel incat sa se potriveasca dupa forma mainii umane si sa nu produca leziuni in momentul in care instrumentul este utilizat timp indelungat. Colectia este caracterizata foarte bine chiar prin numele care ii este atribuit: EASYergonomics si se plaseaza ca creat pentru experti, cu o tehnologie revolutionara, dar care este extrem de utila si facila si pentru publicurile amatoare. Mai mult decat atat, cele cinci componente ale set-ului sunt create in functie de nevoile si caracteristicile fiecarei persoane care le foloseste. Acesta poate fi caracterizat ca un set de familie, in care fiecare produs este mulat dupa forma mainii fiecaruia dintre membrii.

Si pentru ca avem de-a face cu un produs complex, invaluit de o filosofie de brand centrata pe consumator, Stabilo EASYergonimics poate fi achizitionat in doua variante in functie de inclinatia fiecarui consumator: dreptace sau stangace. Cele doua tipuri sunt semnalate prin doua culori diferite: bleu (mana dreapta) si roz (mana stanga).

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad