5 situatii in care sacosa de iuta e nelipsita

Product Information

Ok, esti mandra sau mandrul posesor al unei sacose din iuta. Trebuie sa stii ca exista situatii in care sacosa de iuta este indispensabila? Nici n-ai idee cat de creativ poti folosi aceasta  sacosa, care va deveni cel mai eco-friendly si fancy accesoriu al tau.

Situatia 1 : Ia cu tine sacosa de iuta la biblioteca sau la librarie

Tocmai ce ai aflat de un nou targ de carte si vrei sa profiti de cele mai bune oferte pentru cartile pe care le vanezi de atata timp. Daca tot se apropie si sesiune si examenele partile, in mod cert, va trebuie sa iei cele mai importante carti pentru tine. Cum le transpoirti cat mai confortabil si bine? Cu sacosa de iuta, bineinteles.

Situatia 2: Petrecerea de inceput de weekend

E vineri seara, ai lasat in spate o saptamana extreme de stresanta sit e pregatesti pentru o petrecere care sa te decontecteze 100% sis a te pregateasca pentru un weekend antrenant. Insa nu poti merge cu mana goala. Ai luat o sticla buna de vin si parca nu ai vrea sa o oferi intr-o simpla punga de plastic. Ia una dintre sacosele de iuta transparente, muleaza materialul dupa forma sticlei si leaga sacosa cu o funda colorata si vesela. Gazda petrecerii va fi extreme de incantata, iar vinul mult mai apreciat.

Situatia 3: fructe proaspete mai mult timp

Un fruct pe zi – vitamine si energie pentru intreaga viata. Este foarte important sa stochezi fructele intr-un recipient care sa le pastreze proaspete si naturale mai mult timp. Nu e recomandat sa pastrezi fructele in pungi de plastic. Acestea nu vor sta la aer si se vor degrada, plasticul fiind un adjuvant pentru coacerea rapida a fructelor dupa ce acestea au fost culese. In camara sau in frigider, depoziteaza legumele intr-o sacosa de iuta cu gaurele. Vor arata si bine si se vor pastra proaspete mai mult timp.

Situatia 4: Dezvolta imaginatia copilului tau

Vrei sa dezvolti imaginatia copiilor tai si sa ai parte si de distractie in acelasi timp? Invatarea si comunicarea prin activitati creative artistice vor aduce beneficii atat pentru parinti, cat si pentru copii. Foloseste sacosa de iuta ca chevalet pentru ideile tale si ale micutului si impreuna desenati sau broudati un model de design. Distractiva, sacosa de iuta va deveni astfel noul ghiozdanel pentru cei mici si se vor mandri cu modelul personalizat.

Situatia 5: Bucataria cu design inteligent

Pentru gospodinele creative avem o noua propunere de utilizare a sacosesi de iuta. Micii saculeti in care sa depozitati morcovi, cartofi si salte legume vor deveni parte din designul rustic al bucatariei si vor crea un spatiu mai mare si mai luminos.

Diverse modele de sacosa de iuta pot fi gasite si pe site-ul nostru apasand aici.

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad