5 moduri de a utiliza sacosa de iuta

Product Information

Utilizarea excesiva a plasticului intr-un mod gratuit afecteaza serios deja mediul in care traim. Daca ne intoarcem un pic timp, la traditie si o imbinam cu modernitatea descoperim ca putem recurge la solutii inteligente in viata noastra de zi cu zi. Si iata ca sacosa de iuta este doar un singur exemplu despre cum putem proteja natura intr-un mod creativ si responsabil. Acest tip de sacosa este realizata dintr-un material 100% biodegradabil denumit iuta pe care ne-am obisnuit mai mult sa-l vedem utilizat la confectionarea sacilor si a franghiilor. Daca in majoritatea locurilor din lume, planta numita iuta este utilizata doar in industria textilelor, exista si culturi care recunosc iuta ca un ingredient exotic si delicios in bucatarie (Egipt, Tunisia, Libia).

Azi, sacosa de iuta a aparut sub mii de forme, dupa chipul si asemanarea creativitatii celor care le creeaza si le promoveaza. Mai mult decat atat, este un concept usor de personalizat si eco friendly in primul rand. Dar cum putem exploata la maxim potentialul sacosei de iuta? Iata cateva idei care o sa va cucereasca:

1. Un accesoriu chic atat pentru fete, cat si pentru baieti. Tinereasca si disponibila in cat mai multe forme si cu imprimeuri care sa exprime cat mai bine personalitatea voastra, sacosa de iuta poate deveni o geanta pe care sa o poti combina cu multe tinute vestimentare. Datorita caracterului sau flexibil, aceasta poate fi utila si pentru baieti, fiind si foarte incapatoare. Chiar si la plaja ea poate sa reprezinte metoda ideala de a-ti purta propsopul, lotiunea si alte accesorii pentru o zi pe plaja de neuitat.

2. Nu mai vrei sa platesti pentru pungile de plastic de la supermarket, care si asa nu sunt foarte rezistente pentru toate cumparaturile tale? Sacosa de iuta, incapatoare si rezistenta, este o solutie ideala pentru cumparaturi inca din cele mai vechi timpuri. Foloseste-o cu incredere si nu te va dezamagi!

3. Simti ca nu poti pastra toate lucrurile la locul lor in propriul camin? Poti depozita diferite obiecte din casa in sacose de iuta frumos decorate si personalizate cu tipul de obiect depozitat. Iata cum sacosa de iuta poate avea chiar si o intrebuintare decorativa, dar si utila pentru casa ta!

4. Se apropie Sarbatorile sau ziua unei persoane dragi? Ai cumparat un cadou grozav insa ai vrea sa-l ambalezi si frumos tocmai pentru a livra cadoul intr-o stare perfecta? Ce ar fi daca sacosa de iuta, chiar personalizata cu numele persoanei dragi, ar inlocui banalele pungi de cadou, destul de impersonale? Nu doar ca vei primi o ploaie de zambete din partea celui care primeste cadoul, dar pe mai departe aceasta sacosa va putea fi reutilizata chiar intr-unul din cazurile mentionate anterior.

5. Ai vrea sa dai un aspect original, dar si traditional brandului tau? Sacosele de iuta sunt ambalaje ideale pentru produse precum vin, ulei de masline, borcane de gem, produse cosmetice. O astfel de abordare va atrage atentia consumatorilor si va da un plus de stil produselor pe care le cauta.

 

Diverse modele de sacosa de iuta pot fi gasite si pe site-ul nostru apasand aici.

Articol realizat de Maria Crangasu

468 ad