Cutie cadou pentru vin

Product Information

Cutie cadou pentru vin

Fara indoiala “licoarea lui Bachus” este cadoul cel mai pretuit, cautat si poate chiar la indemana oricui.
In acest sens am construit o diversitate de cutii special adaptate sticlei de vin.
Cutiile in forma paralelipipedica sau cilindrica, fixe sau pliabile sunt adaptate pentru una, doua sau trei sticle de vin. Inchiderea lor se face cu banda de matase, buton sau magnet. Recomandam decorarea interiorului cutiei cu hartie de matase.

 

Bine de stiut!

Cateva sfaturi in alegerea unui vin

  • Vinul este satisfactie in primul rand. Lasand in plan secund gustul, culoarea sau alte elemente la care specialistii dau verdictele, vinul trebuie sa incante, sa bucure, fiind un experiment absolut unic si special.
  • Cand oferim o sticla de vin trebuie sa stim cateva lucruri esentiale despre destinatarul cadoului: varsta, sex si pozitia in societate. Astfel, pentru o fata tanara ne gandim la o sticla de vin rose “are o culoare atrăgătoare, este un vin tânăr, păstrează prospeţimea aromei florale, a mierei de albine rezultate prin polenizare şi este obtinut prin vinificarea în alb a strugurilor de culoare roşie”, explică somelierul Florin Ivan. Pentru o persoana in varsta vom pune accentul pe un vin bun, rosu, invechit (recolta imbuteliata de peste 8 ani), subliniind astfel vechimea, pretuirea, respectul, valoarea.
  • Daca vrei sa alegi un vin autohton este bine sa alegi un vin bun de la potgoriile mici. Cei care administreaza aceste pogorii si care si-au creeat un nume, trateaza cu respect fiecare bob in teasc.
    Poti opta si pentru varianta unui vin de pe alte meleaguri, mai ales ca astazi piata a fost invadata de tot soiul de asemenea produse. Este adevarat ca si in aceasta situatie trebuie sa fii foarte bine informat in legatura cu produsul continut de sticla. Vinurile italiene, franceze sau spaniole sunt cunoscute pentru traditia in arta conceperii si respectului pentru acest tip de aliment. Dar si aici exista o masura: exista branduri de vin consacrate cum exista si etichete de vin ochioase dar fara a justifica un produs bun neaparat.

In concluzie, cautati sa va impresionati sarbatoritul cu o sticla de vin bun intr-un ambalaj surprinzator si elegant.

468 ad