Cutii rotunde

Product Information

Cutii rotunde cu baza si capac realizate din carton special, intarit. Cutii rotunde potrivite ca ambalaj pentru realizarea cadourilor elegante, deseori sunt utilizate ca baza pentru aranjamente florale. Eleganta cutiei rotunde este remarcata si prin gama de culori disponibila.  Gama de cutii rotunde se poate decora in interior cu hartie de matase.

 

Dimensiuni cutii rotunde

Cutii rotunde dimensiuni

Culori cutii rotunde

ivoire sidefat, bej sidefat, rosu, galben, orange, albastru electric, bleumarin, verde deschis, verde inchis, olive, bordeaux, maron

cutii rotunde

 

Sugestii de aplicare pentru cutii rotunde

Cutia rotunda este potrivita ca ambalaj pentru cadouri sau obiecte promotionale; ambalaj suport pentru aranjamente florale; evenimente corporate, ambalaj pentru sticle vin, ambalaj pentru cosmetice, ambalaj pentru parfumuri, ambalaj pentru bijuterii sau accesorii, ambalaj gourmand/chocolate/tea.

 

Solutii de personalizare pentru cutii rotunde

Compliment Card sau cartonas atasat cutiei (pentru tiraje mici), serigrafie (pentru tiraje mici), folio la cald, timbru sec, embosare, hot print.

 

Comercializare cutii rotunde

– Stoc permanent, livrare in 24/48h – afla disponibilitatea stocului la office@pkg.ro

– Pentru comenzi speciale, comanda  minima este de 300 buc cu livrare in 15 zile lucratoare –  afla detalii la contact@pkg.ro

Pentru un proiect in care doriti un tiraj mai mic de 300 buc. am optimizat serviciul de personalizare. Acum oferim personalizare si pentru cutii din stoc.

468 ad