Seturi cutii tari

Product Information

Seturi cutii tari din carton special intarit (mucava), caserate atat in interior cat si in exterior. Cutii tari cu finisari impecabile si cu un aspect rafinat si elegant, reprezinta varianta optima pentru magazinele de cadouri care pot folosi intreagul set cutii tari. La fel de intersate ar putea fi si companiile de organizari evenimente. Prietenii vostri vor fi incantati sa descopere cadoul surpriza, in cea mai mica cutie a setului! Seturile de cutii tari se pot decora in interior cu hartie de matase.

 

Dimensiuni seturi cutii

(lungime х lăţime х inaltime)

seturi cutii dimensiuni

 

Culori seturi cutii

rosu, galben, bleumarin, verde, mov, negru, bordeaux

 

Sugestii de aplicare pentru seturi cutii

Aceasta gama de cutii este potrivita ca ambalaj pentru cadouri fragile (sticla, ceramica, portelan) sau obiecte promotionale; ambalaj suport pentru aranjamente florale; evenimente corporate, ambalaj pentru sticle vin, ambalaj pentru cosmetice, ambalaj pentru parfumuri, ambalaj pentru bijuterii sau accesorii, ambalaj gourmand/chocolate/tea.

 

Solutii de personalizare pentru seturi cutii

Compliment Card sau cartonas atasat cutiei (pentru tiraje mici), serigrafie (pentru tiraje mici), folio la cald, timbru sec, embosare, hot print.

Comercializare seturi cutii

– Stoc permanent, livrare in 24/48h – afla disponibilitatea stocului la office@pkg.ro

– Pentru comenzi speciale, comanda  minima este de 300 buc cu livrare in 15 zile lucratoare –  afla detalii la contact@pkg.ro

Pentru un proiect in care doriti un tiraj mai mic de 300 buc. am optimizat serviciul de personalizare. Acum oferim personalizare si pentru cutii din stoc.

468 ad