Cutii rotunde cu ribon

Product Information

Cutii rotunde cu ribon realizate din carton tare, special, caserat interior/exterior. Banda de saten de 2 cm, inchide elegant cutia cu o funda pe capac. Ambaleaza cadoul in stil “French” si cu siguranta acesta se va face remarcat! Gama de cutii rotunde cu ribon impresioneaza prin forma si dimensiune, sunt mici piese de ambalaj, extrem de pretioase si elegante in acelasi timp. Cutiile  rotunde cu ribon desavarsesc un cadou perfect, asociindu-le cu hartie de matase. Un cadou special va iesi in evidenta cu acest “toujours l’ámour”.

 

 

Dimensiuni si culori pentru cutii rotunde cu ribon

ivoire sidefat, bej sidefat, rosu, galben, orange, albastru electric, bleumarin, verde deschis, verde inchis, olive, bordeaux, maron

 

cutii rotunde cu riboncutii cilindrice cu ribon

Sugestii de aplicare pentru cutii rotunde

Cutia rotunda este potrivita ca ambalaj pentru cadouri sau obiecte promotionale; ambalaj suport pentru aranjamente florale; evenimente corporate, ambalaj pentru sticle vin, ambalaj pentru cosmetice, ambalaj pentru parfumuri, ambalaj pentru bijuterii sau accesorii, ambalaj gourmand/chocolate/tea.

 

Solutii de personalizare pentru cutii rotunde

Compliment Card sau cartonas atasat cutiei (pentru tiraje mici), serigrafie (pentru tiraje mici), folio la cald, timbru sec, embosare, hot print.

 

Comercializare cutii rotunde

– Stoc permanent, livrare in 24/48h – afla disponibilitatea stocului la office@pkg.ro

– Pentru comenzi speciale, comanda  minima este de 300 buc cu livrare in 15 zile lucratoare –  afla detalii la contact@pkg.ro

Pentru un proiect in care doriti un tiraj mai mic de 300 buc. am optimizat serviciul de personalizare. Acum oferim personalizare si pentru cutii din stoc.

468 ad