Cutii pliabile

Product Information

Cutii pliabile cu ribon realizate din carton tare caserat cu hartii speciale atat pe exteriorul cutiei cat si in interior. Cutii cu finisaje impecabile si forme versatile, dar elegante. Gama de cutii pliabile este special conceputa pentru a oferi solutia optima de depozitare si transport. Ambalarea unui cadou in cutia pliabila PKG, va surprinde si emotiona.

Cutiile pliabile cu ribon desavarsesc un cadou perfect, asociindu-le cu hartie de matase.

 

Dimensiuni cutii pliabile cu ribon

 

Cutii pliabile cu ribon dimensiuni

Culori cutii pliabile cu ribon

bordeaux, bleumarin,verde,  violet, chocolate, ivoire sidefat, gri sidefat, grafit sidefat, bej sidefat, maro sidefat, rosu, negru cu banda rosie, pastel (lila, roz, verde, bleu)

Cutii pliabile cu ribon Culori

 

Sugestii de aplicare pentru cutii pliabile cu ribon

Cutiile pliabile sunt potrivite ca ambalaj pentru cadouri sau obiecte promotionale; ambalaj suport pentru aranjamente florale; evenimente corporate, ambalaj pentru sticle vin, ambalaj pentru cosmetice, ambalaj pentru parfumuri, ambalaj pentru bijuterii sau accesorii, ambalaj gourmand/chocolate/tea.

 

Solutii de personalizare pentru cutii pliabile cu ribon

Compliment Card sau cartonas atasat cutiei (pentru tiraje mici), serigrafie (pentru tiraje mici), folio la cald, timbru sec, embosare, hot print.

 

Comercializare cutii pliabile

– Stoc permanent, livrare in 24/48h – afla disponibilitatea stocului la office@pkg.ro

– Pentru comenzi speciale, comanda  minima este de 300 buc cu livrare in 15 zile lucratoare –  afla detalii la contact@pkg.ro

Pentru un proiect in care doriti un tiraj mai mic de 300 buc. am optimizat serviciul de personalizare. Acum oferim personalizare si pentru cutii din stoc.

468 ad