Cutii cu ribon

Cutii cu ribon destinate ambalarii produselor de dimensiuni mici si medii.

Product Information

Cutii cu ribon destinate ambalarii produselor de dimensiuni mici si medii. Cutii realizate din cartor rigid caserat interior exterior cu hartii speciale.
Capacul cutiei se ridica in sus, permitand o prezentare directa a produselor din interior. Inchiderea cutiei se face cu ribon de saten printr-o funda ce da eleganta acestui ambalaj. Gama de cutii cu ribon se poate decora in interior cu hartie de matase.

Dimensiuni cutii cu ribon

 Dimensiuni cutii tari fixe

Culori cutii cu ribon

ivoire sidefat, gri sidefat, grafit sidefat, bej sidefat, maro sidefat, albastru sidefat, violet sidefat, bordeaux sidefat, rosu, negru cu banda rosie, kraft cu banda maron, chocolate, pastel (roz/bleu) cu buline.

 culori cutii tari fixe

Sugestii de aplicare pentru cutii cu ribon

ambalaj pentru cadouri/promotionale, ambalaj pentru marturii, ambalaj pentru cadouri de nunta, evenimente corporate, ambalaj pentru cosmetice, ambalaj pentru parfumuri, ambalaj pentru bijuterii/accesorii, ambalaj gourmand/chocolate/tea.

Personalizare cutii cu ribon:

compliment card (pentru tiraje mici), serigrafie (pentru tiraje mici), folio la cald, timbru sec, embosare, hot print

Comercializare cutii cu ribon

– Stoc permanent, livrare in 24/48h – afla disponibilitatea stocului la office@pkg.ro

– Pentru comenzi speciale, comanda  minima este de 300 buc cu livrare in 15 zile lucratoare –  afla detalii la contact@pkg.ro

Pentru un proiect in care doriti un tiraj mai mic de 300 buc. am optimizat serviciul de personalizare. Acum oferim personalizare si pentru cutii din stoc.

468 ad