Cutii autoformate

Product Information

Cutii autoformate cu baza si capac, varianta optimizata pentru orice tip de cadou. Daca cauti un ambalaj elegant si practic aceste cutii autoformate sunt optiunea cea mai buna.  Toate cutiile autoformate sunt din carton special: JAMES CROPPER, FABRIANO, FAVINI, CORDENONS, FEDRIGONI, ARJOWIGGINS. Gama de cutii autoformate a fost special conceputa pentru a oferi solutia optima de depozitare si transport. Cutiile autoformate se pot combina cromatic cu hartie de matase pentru realizarea unui ambalaj de cadou special.

 

Dimensiuni cutii autoformate

cutii autoformate

 

Culori cutii autoformate

rosu, galben, bleumarin, verde, mov, negru, bordeaux

cutii autoformate culori

Sugestii de aplicare pentru cutii autoformate

Aceasta gama de cutii este potrivita ca ambalaj pentru cadouri fragile (sticla, ceramica, portelan) sau obiecte promotionale; ambalaj suport pentru aranjamente florale; evenimente corporate, ambalaj pentru sticle vin, ambalaj pentru cosmetice, ambalaj pentru parfumuri, ambalaj pentru bijuterii sau accesorii, ambalaj gourmand/chocolate/tea.

 

Solutii de personalizare pentru cutii autoformate

Compliment Card sau cartonas atasat cutiei (pentru tiraje mici), serigrafie (pentru tiraje mici), folio la cald, timbru sec, embosare, hot print.

Comercializare cutii autoformate

– Stoc permanent, livrare in 24/48h – afla disponibilitatea stocului la office@pkg.ro

– Pentru comenzi speciale, comanda  minima este de 300 buc cu livrare in 15 zile lucratoare –  afla detalii la contact@pkg.ro

Pentru un proiect in care doriti un tiraj mai mic de 300 buc. am optimizat serviciul de personalizare. Acum oferim personalizare si pentru cutii din stoc.

468 ad