Povestea unui cadou, PKG – Soapmill

Product Information

Cadou PKG – Soapmill

Ambalajele PKG au devenit suflet pereche pentru cosmeticele organice naturale produse de Soapmill. Impreuna au creat cadoul perfect pentru Ea sau El. Cadourile sunt potrivite pentru marturii de nunta, marturii de botez, cutie mir pentru botez.

Cutia PKG generoasa si superb realizata ne-a indemnat sa alegem produse cosmetice organice luxuriante pentru a o insoti. Povestea acestui cadou este simpla si nu ne mai ramane decat sa ti-o povestim si tie. A fost odata ca niciodata…

… o femeie frumoasa si desteapta, cu cosite ca abanosul. Si-a dorit sa aiba parte de o ingrijire 100% naturala, asa ca si-a ales numai produse extraordinare pentru pielea si parul ei. A ales Soapmill si de atunci traieste fericita. Am incalecat pe-o sa si v-am spus povestea asa!

 

Daca ti-a placut povestea acestui cadou, alege si tu sa fii frumoasa cu produse bio de ingrijire exceptionale si apoi scrie-ti propriul basm.

 

Gift Bag: pentru a termina fericit povestea pe care vrei sa o spui, alege Gift Bag. Exceptional realizata, pe masura exacta a cadoului, Gift Bag poate avea culoarea cutiei sau una total diferita. Alege sa faci un cadou unic!”

Pentru oferte si  comenzi ne puteti contacta la adresa de email dana@pkg.ro sau la telefon 0737 495 919

 

 

468 ad